Valute:


Jezici:

SrpskiEnglish
Korpa:

0 0 artikala
Kategorije


Informacije


Najprodavanije


Prijava

Dobrodošao Gost!

E-Mail:
Šifra:
(Zaboravili ste šifru?)


Registracija
Kliknite ovde
da kreirate nalog

Nađi brzo

Koristite ključne reči proizvoda kojeg tražite.

Napredna pretraga

Trenutno online

  • Posetioci: 6
  • Ukupno proizvoda online: 352
  • Najviše: 433
  • 1594991 poseta od: 05-10-2009
  • Pregled stranice: 6647600
Uslovi upotrebe
Poštovani, u Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

OPŠTA PRAVILA

Ova prava i obaveze (uslovi online oprodavnice) tiču se svih transakcija obavljenih sa Vama, mušterijom, kada kupujete preko pravoslavnaknjizara.org.rs sajta (sajt) u internet prodavnici. Molimo vas da ih pročitate pažljivo pre nego što izvršite vašu porudžbinu i odštampate kopiju za Vaše buduće korišćenje. Poručivanjem na sajtu Vi prihvatate i slažete se sa ovde izloženim uslovima i obavezama koji će zajedno činiti ugovor izmedju Vas i Distributivnog centra Hrama sv. Arhangela Mihaila, Vukov Tršić, Srbija (, “mi”, “nas”) koji nastupa kao ovlašćeni agent za prodaju putem pošte, kataloga i interneta od strane Crkvene pravoslavne opštine Vukov Tršić.

Zadržavamo pravo da ažuriramo i korigujemo uslove online prodavnice sa vremena na vreme i kada je to potrebno. Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta odnese se na pravoslavnaknjizara.org.rs internet prodavnicu koja se nalazi na internet adresi http://www.pravoslavnaknjizara.org.rs

Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta su predmet Zakona Srbije i iskljucivo srpskih sudova. Ukoliko se bilo koji od Uslova online prodavnice smatra protivzakonitim, beskorisnim ili iz bilo kog razloga nefunkcionalnim, tada će se Uslovi online prodavnice biti raskinuti i nece uticati na punovažnost preostalih Uslova online prodavnice iz ovog dokumenta.

PRIJEM NARUDŽBINA

U mogućnosti smo da prihvatamo narudžbine preko naše Internet prodavnice za isporuku u zemlje navedene u padajućem meniju na stranici za upisivanje podataka poručioca. Ukoliko zemlja u koju se zahteva isporuka nije prikazana u padajućem meniju, nismo u mogućnosti da prihvatimo porudžbinu. Vasa porudzbina kao i detalje kreditnih i debitnih kartica koje nam dostavljate biće provereni pre nego porudžbina bude prihvaćena. Kada se ista prihvati, potvrđujemo da je porudžbina prihvaćena slanjem email poruke na Vasu email adresu koju ste naveli u formularu prilikom poručivanja. Naša potvrda Vaše porudzbine će se smatrati zakonski čvrstim dogovorom između nas. Prihvatamo sve porudžbine za proizvode i usluge koji su raspoloživi i nesumnjivo sigurnosno provereni. Uplata će biti stavljena na teret Vašeg računa pre slanja Vaše porudžbine. Svi vlasnici kreditnih kartica biće predmet provere i autorizacije od strane procesora kartica. Mi necemo biti odgovorni za bilo kakva kašnjenja ili odlaganja slanja Vaše pošiljke koja su prouzrokoana pomentuim proverama. Ukoliko izdavalac kartice odbije da odobri uplatu ili ona bude odbijena usled sigurnostnih provera, mi nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili neisporuku Vaše porudžbine.

DOSTUPNOST PROIZVODA

U slučaju da su proizvodi iz online prodavnice privremeno nedostupni mi ćemo zadržati Vašu porudžbinu dok nam prozivod ponovo ne bude na raspolaganju, a zatim ćemo Vam porudžbinu poslati uobičajenim putem. U slučaju da je određeni proizvod stalno nedostupan , ponudićemo Vam adekvatnu zamenu za isti ili refundirati novac, u slučaju da ste za porudžbinu platili unapred.. PRIKAZ BOJA Uložili smo sve napore da boje koje su prikazane na online prodavnici budu što verodostojnije bojama artikala u prirodi. Ipak, različiti računari prikazuju boje u delimično različitim nijansama tako da se boje ne mogu tačno poklopiti sa onima u priodi. To znači da kada poručite proizvod u našoj internet prodavnici, može se desiti da se boje delimicno razlikuju od onih koje su prikazane na monitoru.

ARTIKLI I CENE

Cene svih artikala uključuju PDV (8 ili 18%). Ovo se može promeniti u slučaju odredbe Vlade Republike Srbije, izvoznih odredaba, odredaba Evropske Unije kao i drugih zakonskih odredaba relevantnih institucija. Cene prikazane u online prodavnici ne moraju biti iste kao cene u drugim prodavnicama. Uvozne i lokalne dažbine u zemlji primaoca nisu uključene u cene proizvoda za zemlje primaoca izvan Srbije. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje bilo kakvih uvoznih i lokalnih dažbina uključujući adminsitrativne troškove koje tom prilikom nastanu. Preuzimamo pravo da menjamo sve cene bez prethodnog obaveštavanja u svakom trenutku, kao i pravo da dodamo ili povučemo iz ponude bilo koji artikal, u svakom trenutku.

UPUTSTVA

Stepen do koga nam je dozvoljeno da zakonski ograničavamo naša prava /obaveze prema Vama u vezi sa bilo kojom porudžbinom neće prevazilaziti ukupnu cenu obračunatu za artikle u spornoj porudžbini.

ISPORUKA

Vaša porudžbina će biti poslata u roku od najkasnije 7 (sedam) dana od primitka porudžbine i izvršenog placanja. Iako činimo sve napore da isporučimo robu u predviđenom vremenskom roku, odredjena kašnjena su neizbežna. Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja i posledice koje će se eventualo tom prilikom prouzrokovati. U slučaju da želite da saznate status Vaše pošiljke, možete nas kontaktirati emaliom ili putem telefona koje možete naći na linku contact u dnu svake stranice naše online prodavnice. Dozvoljeno nam je da podelimo lične podatke sa trećim licem koje je iskorišćeno za izvršenje Vase porudžbine ili ispunjavanje naših obaveza prema Vama.

OTKAZIVANJE / POLITIKA POVRAĆAJA

Online pordavnica ima pravo da otkaže bilo koju porudzbinu, bilo kojeg artikla ukoliko poručilac ne ispuni uslove i sugurnosnu proveru.Ukoliko je upata u tom slučaju primljena dobićete kompletan povraćaj uplate i email poruku kojom ćete biti obavešteni o istom. Email poruka će biti poslata na email adresu koju ste naveli u formularu prilikom poručivanja. Vi imate pravo da otkažete bilo koju pordužbinu, za bilo koji atikal (osim artikala koji su uradjeni i prilagodjeni licnoj porudžbini) kupljen u internet pordavnici i tom prilikom će se izvšiti kompletan povraćaj novca. Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vasom kupovinom, kupljene atikle možete vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nenošenom tj. neupotrebljenom stanju i tom prilikom će se izvšiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla. Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti adekvatne troškove transporta. Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled naše greške, transportni troškovi će biti na teret internet prodavnice.
Nastavi